Ik ben op zoek naar:

Waar vind ik “het Paleis”?

Hoofdlocatie KDV, BSO en PEUTERSPEELZAAL
Locatie Haghoek

BSO “de Mare”
Locatie Windmolenbroek

BSO “het Sportpaleis ON”
Locatie Ossenkoppelerhoek

BSO “het Sportpaleis PH”
Locatie Schelfhorst

Waarom het paleis

Omdat kinderen van baby tot tiener, de ruimte nodig hebben om te spelen, te ontdekken, te ontwikkelen en plezier te maken, zijn bij ons de groepsruimtes groter dan de wettelijke normen. Ook hebben we een aparte binnenspeelplaats van 150m2 waar de kinderen lekker kunnen fietsen, rennen, bouwen enz. heerlijk als het buiten zo hard regent.

Het Paleis is een opvang waar we, met uitstekend gekwalificeerde en betrokken groepsleiding, er naar streven dat uw kind(eren) het echt als een Paleis zullen ervaren. Het Paleis zal een vertrouwde plek zijn waar u uw kind met een gerust hart naar toe zult brengen. We nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken en geven u graag een rondleiding in Het Paleis.

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar 1 van de locaties, onze visie, passie en beleid? Maak vrijblijvend een afspraak voor rondleiding en wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf.

Verhalen uit het paleis…

Wat een gezelligheid, vandaag wordt de airco geplaatst en daarom zijn we met het Pareltje en het kroontje gezellig bij elkaar op de peuterspeelzaal. 🎉🥳

Hiep hiep hoera J. Is 3 jaar geworden, wat een feest! We hebben heel hard gezongen, hebben jullie ons gehoord? Lieve J bedankt voor je traktatie!

Hieperdepiep hoera vorige week maandag was T jarig we hebben een leuk feestje gehad, helaas was het ook zijn allerlaatste keer op het pareltje, want hij gaat naar de basisschool! Gelukkig zien we je nog terug op de BSO! Bedankt voor je mooie traktatie lieve vent.

Hoera🎉🥳. Vandaag is Harriët jarig, we hebben lekker een cakeje gegeten met slagroom, wat een feest!