Ik ben op zoek naar:

Waar vind ik “het Paleis”?

Hoofdlocatie KDV, BSO en PEUTERSPEELZAAL
Locatie Haghoek

BSO “de Mare”
Locatie Windmolenbroek

BSO “het Sportpaleis ON”
Locatie Ossenkoppelerhoek

BSO “het Sportpaleis PH”
Locatie Schelfhorst

Waarom het paleis

Omdat kinderen van baby tot tiener, de ruimte nodig hebben om te spelen, te ontdekken, te ontwikkelen en plezier te maken, zijn bij ons de groepsruimtes groter dan de wettelijke normen. Ook hebben we een aparte binnenspeelplaats van 150m2 waar de kinderen lekker kunnen fietsen, rennen, bouwen enz. heerlijk als het buiten zo hard regent.

Het Paleis is een opvang waar we, met uitstekend gekwalificeerde en betrokken groepsleiding, er naar streven dat uw kind(eren) het echt als een Paleis zullen ervaren. Het Paleis zal een vertrouwde plek zijn waar u uw kind met een gerust hart naar toe zult brengen. We nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken en geven u graag een rondleiding in Het Paleis.

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar 1 van de locaties, onze visie, passie en beleid? Maak vrijblijvend een afspraak voor rondleiding en wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf.

Verhalen uit het paleis…

Bert zoekt zijn stem. Waar is zijn stem nu? Hij kijkt in de doos, achter de doos en onder de doos, Hij kijkt door de buis en onder de buis, Hij kijkt door het kleine gat en door het grote gat van de trechter, Hij kijkt onder de emmer, achter de emmer en in de emmer. Hé wat hoort Bert nou, ja, dat is zijn stem.

in de vroege ochtend op het kroontje zijn we al gezellig aan het kleuren

Nog even een filmpje van de leuke leuke les. Nogmaals bedankt!

Wij hebben vanochtend een leuke muziekles gehad. We hebben gehoord hoe een blokfluit en klarinet klinkt. We hebben geleerd over de hoge tonen en de lage tonen. Bedankt papa en mama van S 🙂