Ik ben op zoek naar:

Waar vind ik “het Paleis”?

Hoofdlocatie KDV, BSO en PEUTERSPEELZAAL
Locatie Haghoek

BSO “de Mare”
Locatie Windmolenbroek

BSO “het Sportpaleis ON”
Locatie Ossenkoppelerhoek

BSO “het Sportpaleis PH”
Locatie Schelfhorst

Waarom het paleis

Omdat kinderen van baby tot tiener, de ruimte nodig hebben om te spelen, te ontdekken, te ontwikkelen en plezier te maken, zijn bij ons de groepsruimtes groter dan de wettelijke normen. Ook hebben we een aparte binnenspeelplaats van 150m2 waar de kinderen lekker kunnen fietsen, rennen, bouwen enz. heerlijk als het buiten zo hard regent.

Het Paleis is een opvang waar we, met uitstekend gekwalificeerde en betrokken groepsleiding, er naar streven dat uw kind(eren) het echt als een Paleis zullen ervaren. Het Paleis zal een vertrouwde plek zijn waar u uw kind met een gerust hart naar toe zult brengen. We nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken en geven u graag een rondleiding in Het Paleis.

Kom eens kijken!

Nieuwsgierig naar 1 van de locaties, onze visie, passie en beleid? Maak vrijblijvend een afspraak voor rondleiding en wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf.

Verhalen uit het paleis…

Hiep hiep hoera J. Is bijna 4 jaar! We hebben een feestje gevierd, maar ook afscheid genomen. Veel plezier op school en we zien je snel terug op de BSO!👑🎉

Feest op het Juweeltje! Onze lieve R is 2 jaar geworden! Wat vonden we de traktatie leuk en ook lekker! 🐸

Deze week hebben we elke dag genoten van een lekkere paaslunch! 🌸 We leerden ook een mooi lied: ‘ Hosanna, hosanna, de Koning komt! Zwaai met je tak, leg je jas op de grond! Hosanna, Hosanna, de Koning komt! Jezus de Heer onze Koning komt!’ Fijne paasdagen gewenst allemaal! 🌅

Ook vandaag hadden wij een paas lunch. Dat was heerlijk 👑😁